суботу, 9 березня 2024 р.

Феномен Шевченка-символ душі українського народу,його гідність,дух і пам'ять...

 І знову – березень… І знову линуть до нас думки геніального українського поета… Традиційно український народ у цей весняний час звертається до постаті Тараса Григоровича Шевченка, яка у своїй величі була, є і залишиться ні з чим не зрівнянною, невичерпною для людського подиву й осягнення.








До 210-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка Опішнянською бібліотекою підготовлено книжкову виставку «Феномен Шевченка-символ душі українського народу,його гідність,дух і пам'ять...».
Т.Г. Шевченко – багатогранна особистість. Він писав поезії, поеми, прозові й драматичні твори. А починав творчість із балад.На виставці представлено видання «Кобзаря» різних років Це книга, якій судилося бути безсмертною. Образ кобзаря проходить через усю творчість геніального поета.Також користувачі ознайомляться з науковими працями провідних шевченкознавців: І. Дзюби, М. Жулинського, С. Гальченка, В. Смілянської та інших – про життєвий і творчий шлях Великого Кобзаря.
Книжкова виставка стане в нагоді всім тим, хто шанує, знає й по-справжньому цінує творчість геніального українського поета.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Великодні листівки своїми руками

  На Великодні свята хочеться подарувати якусь пам’ятну річ, яка буде ще довго нагадувати про цей день. Великодні листівки своїми руками – п...