вівторок, 8 листопада 2022 р.

Я знаю рідну мову

 Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, живуть наші батьки – тут коріння роду українського. І де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі, хвилюємося аж до сліз, почувши рідне слово. Світ захоплюється українською мовою, яка належить до першої трійки наймилозвучніших мов земної кулі. Мова – це душа мільйонів українців, загартована історією.





















З нагоди свята Дня украї́нської писе́мності та мо́ви до ТІЦ з бібліотекою завітали учні 1 класу Опішнянського державного художнього ліцею імені Василя Кричевського з класним керівником Кужим В.І.
Киричок Валентина розповіла дітям про те,що українська мова- це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати.Учні взяли участь у вікторині "Я знаю рідну мову",переглянули відеоролик "Легенда про українську мову".Вкотре всі переконались, що наша мова найпрекрасніша й наймилозвучніша в світі, говорити українською - це престижно і модно!
Також школярі мали змогу взяти участь в пізнавально – розважальних іграх,малювали,переглядали книги. адже розвага, це те, що дітям завжди до душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

День Європи

  Щорічно у травні європейські країни відзначають День Європи, присвячений співпраці держав континенту та євроінтеграції. З 2023 року Україн...