пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

День єднання.Долоньки миру

 16 лютого, відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, Україна втретє відзначає державне свято - День єднання.
Українці вітають один одного з Днем єднання і приєднуються до святкування різними способами. Наприклад, 16 лютого можна прийти на роботу або навчання у вишиванці або прикріпити до одягу синьо-жовту стрічку,або можна виготовити із дітьми "долоньки миру".













Сьогодні учні 4 А класу Опішнянського ліцею завітали до ТІЦ з Опішнянською бібліотекою.Діти виготовили "долоньки миру",розмалювали їх синьо-жовтими кольорами та приєдналися до фотомарафону «долоньки миру».
Лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.Зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми віримо, що територіальна цілісність України залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців за цілісність нашої держави.

💙💛🇺🇦🇺🇦


Немає коментарів:

Дописати коментар

Великоднє деревце

  Друзі!Ви ще маєте час для виготовлення великоднього деревця разом з своєю дитиною. Пропонуємо вам ідею поробки на Великдень своїми руками ...