суботу, 20 січня 2024 р.

Перлинки з творчої скриньки 2023

 В ТІЦ з бібліотекою провели захід з підведення підсумків участі користувачів Опішнянської бібліотеки в дитячих мистецько-творчих конкурсах за 2023 рік " Перлинки з творчої скриньки".

Протягом 2023 року діти-користувачі Опішнянської біблітеки взяли участь у таких всеукраїнських конкурсах:

📍🖊Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Творчі канікули-2023».
📍🖌ІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнка «Майбутнє планети у наших руках»Тема року –«Вплив війни на природу України:наслідки та шляхи відновлення».
📍🖌Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Вільнюсу-700».
📍🖌ІІІ Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.
Надзвичайно цікаво було знайомитися з роботами учасників конкурсів, адже діти творчо та креативно підійшли до виконання, вклавши у кожну роботу частку своєї душі,глибину емоцій,мрій та переживань,відобразивши в них відношення до України, до її природи, філософські міркування про життя…
Дякуємо нашим талановитим користувачам за активну участь у творчо-мистецьких конкурсах.








🏆Вітаємо нашого юного літератора:
Циб Давид,переможець Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу "Творчі канікули-2023".Номінація "Безмежний світ моєї уяви" .
Щиро вітаємо з перемогою!Нам приємно,що чудова казка «Чарівний олівець» сподобалася головному журі конкурса.Вона увійшла до збірника,що містить кращі роботи учасників Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу
"Творчі канікули-2023",організованого та проведеного Національною бібліотекою України для дітей у червні-листопаді 2023 року.
🏆Вітаємо з перемогою у першому турі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Вільнюсу-700»:
Бузину Соню
Демченко Богдану
Кандзюбу Олександру
Головаху Діану
Каплун Марію
Каплун Володимира
🏆 ВІтаємо з перемогою у першому етапі
ІІІ Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приуроченому до Дня Незалежності України:
Куценко Аню
Шлик Григорія
Запрошуємо наших юних користувачів до подальшої співпраці,адже і в цьому році на нас чекає величезне розмаїття всіляких конкурсів.Дізнатися про їх проведення ви можете на наших сторінках в Facebook та Instagram,або завітавши до нас в ТІЦ з бібліотекою.
Маємо надію, що такі конкурси будуть надихати дітей на розвиток своїх талантів і спонукатимуть на подальші творчі здобутки!
Зичимо всім дітям успіхів, натхнення на нові звершення та здійснення своїх мрій,перелитих у слово та малюнок!Ви-великі молодці!
А батькам бажаємо сил та терпіння для виховання гідних громадян нашої держави.💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар

Великоднє деревце

  Друзі!Ви ще маєте час для виготовлення великоднього деревця разом з своєю дитиною. Пропонуємо вам ідею поробки на Великдень своїми руками ...