пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

З Днем знань!

 Щорічно 1 вересня в перший день осені всі школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань. На жаль, в цьому році,як і 2022-го, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, і святкування Дня знань так само актуальне.







День знань – це чудова нагода зібратися з думками та поринути у бездонний океан науки. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо та результативно як для учнів, так і для освітян. Бажаємо вам нових відкриттів та вражень у цьому новому освітньому році!

Вітаємо наших читайликів з Днем знань!
Запрошуємо до ТІЦ з бібліотекою на затишні осінні читання.
На вас чекає добірка надзвичайно захоплюючих книг різноманітної тематики,настільні ігри,всесвітня мережа інтернет,адже бібліотека є місцем навчання,відпочинку і зустрічей. У нас ви можете цікаво і змістовно провести свій вільний час!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Презентація книг Олени Щербань "Весільні традиції полтавських сіл:Опішня,Велика Павлівка,Тарасівка та Великі Будища" та «Триста шістдесят п’ять БОРЩиків»,

  Сьогодні до нас в Туристично-інформаційний центр з Опішнянською бібліотекою завітала Олена Щербань – відома українська етнологиня та етног...