четвер, 6 квітня 2023 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Вільнюсу - 700»

 Завершився І тур Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Вільнюсу - 700», що проводиться з ініціативи посольства Литовської Республіки в Україні. Він присвячений 700-річчю заснування столиці Литви – європейської країни, що незмінно підтримує нашу державу й вірить у нашу перемогу.

Литовська Республіка одна з багатьох європейських країн, які підтримали Україну під час війни. Вона не тільки стала її потужним голосом на міжнародній арені, але й захисником української культури у цей нелегкий для нашої країни час, адже підтримка є незамінним важелем для сталого розвитку у багатьох сферах, у тому числі й культурній.









Щира подяка всім юним художникам, талановитим учасникам,які виявили бажання прийняти участь у конкурсі "Вільнюсу-700" та проявили високі здібності, креатив та фантазію у підготовці своїх робіт.

3 коментарі:

Презентація книг Олени Щербань "Весільні традиції полтавських сіл:Опішня,Велика Павлівка,Тарасівка та Великі Будища" та «Триста шістдесят п’ять БОРЩиків»,

  Сьогодні до нас в Туристично-інформаційний центр з Опішнянською бібліотекою завітала Олена Щербань – відома українська етнологиня та етног...