середа, 12 квітня 2023 р.

Великодній подарунок

 Українці відроджують та свято бережуть свої національні традиції, уявлення про весняне пробудження, про невмирущість вічно живого духу нашого народу.

Особливо хочеться передати ці традиції юному поколінню.
Тож у ці святкові дні Воскресіння Христового пропонуємо юним користувачам Опішнянської бібліотеки завітати до нашої творчої майстерні "Великодній подарунок" та створити великодню листівку своїми руками,яка передасть теплі почуття,а якщо таку листівку ще й оригінально прикрасити та списати добрими побажаннями,вона неодмінно залишить у пам’яті приємні святкові спогади.
















Великдень завжди виділяється на тлі інших свят запам’ятовується символами, такими, як ангели, храми, хрести чи популярні на Заході великодні кролики. Але ключовим атрибутом цього дня є крашанки. Їх люблять і діти, і дорослі, а тому відмінною ідеєю буде зробити пасхальне яйце.
При бажанні і дещиці уяви навіть ті, хто не знайомий із нюансами виготовлення листівок та пасхальних яєць, зможуть зробити чудовий подарунок близьким своїми руками. А якщо робити його разом з дітьми, то задоволення і креативу буде в рази більше.
Також користувачі бібліотеки можуть здійснити етнорозвідку та дізнатися про історію та традиції святкування Великодня.В цьому їм допоможуть матеріали,представлені на виставці "Магія великодньої писанки".
Святкуймо Великдень разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

На гостини до бібліотеки

  Сьогодні до нас на гостини завітали першокласники Човно-Федорівського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Дітки цікаво та з користю п...