четвер, 28 жовтня 2021 р.

Україна в полум’ї війни

 28 жовтня вся країна відзначає День визволення України від німецько-фашистських загарбників. 



77 років минуло з часу визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

  В рамках відзначення 77-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників в Опішнянській бібліотеці представлена історико-патріотична викладка літератури "Україна в полум’ї війни".







Представлена на ній література розповідає про воєнні дії на території України  в кінці жовтня 1944 року та інформацію про людські і матеріальні втрати, які понесла Україна під час Другої світової війни.

Минають десятиліття, народжуються і виростають нові покоління, все менше залишається тих, хто пам’ятає злочини фашистів зі свого трагічного досвіду. Але в пам’яті народній не погасне подвиг тих, хто боровся і поліг за визволення рідної землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

На гостини до бібліотеки

  Сьогодні до нас на гостини завітали першокласники Човно-Федорівського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Дітки цікаво та з користю п...