четвер, 4 лютого 2021 р.

Феєрія вишуканості й досконалості

 Опішнянська бібліотека презентує виставку вишитих картин "Феєрія вишуканості й досконалості" Анни Рудяк.

Експозиція,що представлена в бібліотеці містить 12 творчих робіт майстрині.

Усі вони-естетично довершені витвори мистецтва.Роботи виконані в техніці:вишивка бісером та вишивка хрестиком.

Історія вишивки налічує кілька спадів і злетів, любові і визнання.Це дивовижне хобі ще недавно вважалося похмурим,зникаючим і немодним заняттям.Все змінюється і вишивка знову актуальна!У наш час почався новий виток любові до рукоділля і вишивка-знову улюблене захоплення багатьох майстринь.


Анна Рудяк займає посаду начальника відділу з питань земельних ресурсів кадастру та екологічної безпеки виконавчого комітету Опішнянської селищної ради.З дитинства займалася рукоділлям:шиттям,в'язанням на шпицях та гачком.Але її світосприйняття знайшло своє відображення саме в художній вишивці.Це-вишиванки-натюрморти,портрети,власні творчі розробки-враження від подорожей рідним краєм.За допомогою ниток та голки Анна передає гармонію рук,душі і серця.Якщо розглядати роботи на більшій відстані- це живопис.Але зблизька-дивуєшся палітрі кольорів,відтінків,тонів і розумієш.що це ніщо інше,як вишивка.





Запрошуємо всіх бажаючих насолодитися експозицією!

Немає коментарів:

Дописати коментар

На гостини до бібліотеки

  Сьогодні до нас на гостини завітали першокласники Човно-Федорівського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Дітки цікаво та з користю п...