четвер, 20 серпня 2020 р.

#книгизнашогофонду

 

 http://topnews.pl.ua/img/20200727/d29743e44836c20d8b8586a315cac05f.jpg

Книга «Софіїні небеса, або Чарівний Дар гномів» письменниці, художниці, журналістки Оксани Гордійко.

 Її повість-казка відзначена спеціальною премією міжнародного літературного фестивалю Open Eurasian Literature Festival & Book Forum.

 Здобула вона перемогу й у конкурсі «Коронація слова».

Книгу «Софіїні небеса, або Чарівний Дар гномів» Оксана Гордійко писала впродовж двох років. Жінка самотужки малювала й ілюстрації до твору. 

 Історія відбувається через світосприйняття 11-річної дівчинки. Її родина після подій на Майдані переїздить до польського Вроцлава. 

Оксана Гордійко,письменниця :

 - Коли писала, пригадувала власне дитинство і тодішні відчуття, хотілося, аби книга була близькою і зрозумілою моїм юним читачам. Сподіваюся, мені це вдалося. 

«Софіїні небеса, або Чарівний Дар гномів» викликає зацікавленість у читачів.

 Книга знаходить відгуки у людей різного віку: подобається як малечі, так і дорослим. 

                    Оксана Гордійко, письменниця:

- Найголовніше для автора – це коли книга полюбиться читачеві. Власне, ми і пишемо для звичайно читача, для діток. Мене запитують: для якого віку ця повість-казка? То я можу сказати, що 9+ і до безкінечності. Бо її купують і жінки у 45 років, бо говорять: всі ми у душі залишаємося маленькими дівчатками, які вірять у дива.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Великоднє деревце

  Друзі!Ви ще маєте час для виготовлення великоднього деревця разом з своєю дитиною. Пропонуємо вам ідею поробки на Великдень своїми руками ...