четвер, 7 травня 2020 р.

Подякуй ветерану на відстані

До 75-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні



   8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та 75 річницю Перемоги над нацизмом у Європі.

   Ця Перемога була здобута ціною неймовірних зусиль і величезних жертв.

   Неймовірних втрат, величезного горя і страждань зазнав у цій війні український народ.

   У роки Другої світової  війни Україна стала справжнім епіцентром бойових дій, що вщент зруйнували тисячі міст і сіл. Саме на Українській землі вирішувалася доля війни в Європі.

   Мільйони людей поклали своє життя під час тяжких оборонних та наступальних військових операцій і партизанських рейдів, у підпільній боротьбі, в окупації та концтаборах.

   Понад 9 мільйонів вихідців з України стали до бою з ворогом. За перемогу над фашизмом Український народ заплатив неймовірно високу ціну - мільйони загиблих, поранених та ненароджених, загинувших у концтаборах, гетто, в'язницях та на каторжних роботах на чужині.

   Сьогодні ще раз низько вклоняємось усім мужнім воїнам, віддавшим життя за рідну землю, за мир і справедливість, і всім, хто пережив страхіття вогняних воєнних років!

Загалом на Полтавщині зараз проживають 179 осіб з інвалідністю внаслідок війни та 643 учасники бойових дій Другої світової війни 1939-1945 років.

   Переконані, що сила духу та непохитна віра ветеранів у торжество добра над злом завжди надихатимуть нові покоління українців на захист рідної землі та розбудову батьківського дому.

   Висловюємо Вам свою глибоку повагу та вдячність і бажаємо довгих років щасливого й достойного життя!



( світлини минулих років)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Великодні листівки своїми руками

  На Великодні свята хочеться подарувати якусь пам’ятну річ, яка буде ще довго нагадувати про цей день. Великодні листівки своїми руками – п...