середу, 17 квітня 2024 р.

Цікаве і корисне про природу

 20 квітня в Україні відзначається День довкілля. Наша Планета – наш дім, прекрасний і неповторний. Нам необхідно піклуватися про нього, дбайливо оберігати, як порядні господарі. Отруюючи і знищуючи природу, людство, в першу чергу, знищує себе. Де ми будемо жити, що ми будемо їсти, якщо не буде природи?

На ці та багато інших питань давали відповіді учні 4 класу Опішнянського державного художнього ліцею імені Василя Кричевського.Діти разом з класним керівником Канівець Наталією завітали сьогодні до ТІЦ з Опішнянською бібліотекою на екоінформіну "Цікаве і корисне про природу".












Під час заходу учні дізналися багато цікавого про веселих пернатих та хвостатих звірів та птахів,про рослини,що нас оточують,про стихійні явища та інші цікавинки.Ознайомилися з літературою даної тематики і зробили висновки:якщо ми хочемо бачити нашу планету здоровою, то кожен, починаючи з себе, повинен бути екологом і дбати про навколишнє середовище.
Сподіваємось, що участь дітей в таких заходах, зробить їх чуйними до всього живого на землі.
Наприкінці заходу дітки пограли в настільні та рухливі ігри.Адже,як можна встояти перед такою спокусою?🙂

Немає коментарів:

Дописати коментар

Великоднє деревце

  Друзі!Ви ще маєте час для виготовлення великоднього деревця разом з своєю дитиною. Пропонуємо вам ідею поробки на Великдень своїми руками ...