четвер, 21 березня 2024 р.

Маленькі помічники великої планети

 До Туристично-інформаційного центру з Опішнянською бібліотекою завітали учні 4-Б класу Опішнянського ліцею з класним керівником Канівець Інною Іванівною на екологічний захід до Всесвітнього дня Землі “Маленькі помічники великої планети”.Також учні познайомилися з новими надходженнями літератури з екологічної тематики на виставці "SOS SOS SOS!Планета Земля в небезпеці".



Важливо вже з дитинства виховувати у дітей відповідні естетичні смаки, щоб вони розуміли і вміли бачити красу довкілля, узнавати рослини, дерева і кущі "в обличчя", були здатними читати "зелену книгу" природи.

Дітлахи не змогли стати осторонь екологічних та техногенних проблем, через які страждає наша планета та рідна українська земля.Діти висловили свою точку зору та погляди на майбутнє, якого ми всі так прагнемо.
Всі ми мріємо, щоб наша Земля та наша рідна ненька-Україна була зеленою від лісів, блакитною від морів, світлою від дитячих посмішок. І від нас самих багато залежить, чи здійсниться ця мрія. Ми над цим працюємо, а ви?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Великодні листівки своїми руками

  На Великодні свята хочеться подарувати якусь пам’ятну річ, яка буде ще довго нагадувати про цей день. Великодні листівки своїми руками – п...