вівторок, 22 серпня 2023 р.

Історія України.32 роки незалежності

 «Незалежне життя – ось де справжня мета!

Тільки вірний орел вільним птахом літа…
Тільки вірний орел своє щастя кує,
Тільки вірний народ і бере і дає.»
О.Олесь
З нагоди державних свят:Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України в ТІЦ з бібліотекою оформлено книжкову виставку-огляд "Історія України.32 роки незалежності".
На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в країні відзначається державне свято – День Державного Прапора України.

Державний Прапор – один з офіційних державних символів суверенітету держави.
Синьо-жовтий прапор ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праці, краси та багатства рідної землі.
24 серпня Україна відзначатиме найбільше державне свято – 32-річчя Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.
Долаючи надзвичайно багато викликів на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський вибір революціями, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора. Ми віримо, перемога буде за нами, як проростає квітка з маленької насінини, так проросла наша незалежність із великого прагнення українців до волі.
Напевно, зараз у кожного з нас одна спільна мрія – мир на нашій рідній землі.
Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з книжковою виставкою та вітаємо із двома найголовнішими державними святами нашої країни! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі,хай серця наповнюються гордістю за нашу державу!
Нехай якнайшвидше над нашою державою засяє сонце ПЕРЕМОГИ!💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар

На гостини до бібліотеки

  Сьогодні до нас на гостини завітали першокласники Човно-Федорівського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Дітки цікаво та з користю п...