вівторок, 30 травня 2023 р.

Дивовижний світ загадкових рослин

 Сьогодні до ТІЦ з бібліотекою на літературно-розважальне свято "Дивовижний світ загадкових рослин" завітали допитливі школярики 2-го та 4-го класів Опішнянського державного художнього ліцею імені Василя Кричевського.Діти дізналися багато цікавого про світ рослин,зокрема про квіти,що ростуть в нашій місцевості,про лікарські властивості деяких з них.























Квіти наші справжні супутники – ніжні, чарівні й хвилюючі. Здавна українські оселі прикрашають чудові квітники, в яких ростуть високі мальви з різнокольоровими квітами, яскраві чорнобриві, хрещатий барвінок, жовтогарячі нагідки, червона рута, соняшник. Ці квіти – наші обереги, окраса життя, символи української землі,історія нашого народу.
Також маленьки чомучки пригадали художні твори,в назві яких зустрічаються рослини,приймали участь у вікторині,розгадували загадки,грали в настільні ігри,переглядали мультфільм,читали.

Немає коментарів:

Дописати коментар

На гостини до бібліотеки

  Сьогодні до нас на гостини завітали першокласники Човно-Федорівського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Дітки цікаво та з користю п...