вівторок, 6 грудня 2022 р.

Героям слава!Україна переможе!

 Вклоняємось кожному Герою...

Безмежно дякуємо Збройним Силам України...
Щодня пам'ятаємо про їх жертовний подвиг - захист рідної землі від ворога...
Тематичний захід з нагоди Дня Збройних Сил України під назвою "Героям слава!Ми віримо-ви переможете!" було проведено в ТІЦ з бібліотекою.




Захід підготували: "Центр культури, дозвілля, туризму та спорту" Опішнянської селищної ради, вихованці БДтаЮТ, КСМНЗ "Опішнянська дитяча музична школа". Виступаючі розчулили присутніх щирими, проникливими виступами.
Українські воїни - це наша гордість, могутній щит, який оберігає нас від жахіть, що несе ворог.
Ми пам'ятаємо про це, підтримуємо та захоплюємося ЗСУ. Ми з нетерпінням чекаємо їх повернення додому живими та неушкодженими. І, звісно ж, з перемогою.
Цього дня згадали тих, кого тяжко не бачити поруч із собою... Тих, хто ціною власного життя став на захист нашої країни та її людей... Світла пам'ять полеглим воїнам.
Ваша відданість країні слугуватиме взірцем для усіх нас.
Втрачаючи найкращих, кожен нині усвідомлює ціну свободи. І це додає нам сил іти до кінця - до ПЕРЕМОГИ. Тому проти мужності та відваги українців - ворогу не вистояти.
Шануємо та підтримуємо ЗСУ!
Найміцніші.Наймогутніші.Найкращі.
Пишаємося,захоплюємося,дякуємо!
Слава ЗСУ!Слава Україні!💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар

Презентація книг Олени Щербань "Весільні традиції полтавських сіл:Опішня,Велика Павлівка,Тарасівка та Великі Будища" та «Триста шістдесят п’ять БОРЩиків»,

  Сьогодні до нас в Туристично-інформаційний центр з Опішнянською бібліотекою завітала Олена Щербань – відома українська етнологиня та етног...