вівторок, 25 серпня 2020 р.

#книгизнашогофонду

 https://folio.com.ua/system/books/covers/000/000/091/large/__________________-_____.png?1536356169


«Іловайськ» -  десята художня книга Євгена Положія, який пише вірші та прозу. Але перша - про війну. Роман вийшов у видавництві «Фоліо» в двох авторських версіях - українською та російською мовами.

   «Іловайськ» — книга про мужність, неймовірний героїзм і людяність українських солдат і офіцерів, бійців добровольчих батальйонів, батальйонів тероборони, всіх тих, хто опинився в кінці серпня 2014 року в «Іловайському котлі», що став найбільшою поразкою української армії в ході війни на сході. Це чесна книга про війну, яка, як відомо, нікого ще не зробила краще, натомість, серед крові, вогню та заліза люди залишаються людьми.

   Автор почув історії близька сотні учасників Іловайської трагедії, книга побудована на реальних подіях.


 
В Опішнянській бібліотеці в 2019 році відбулася зустріч з автором книги                 "Іловайськ" Євгеном Положієм.   
 
Це була цікава і емоційна зустріч з письменником, журналістом, громадським діячем, головним редактором кількох українських часописів .

Євген Положій відгукнувся на запрошення селищного голови Миколи Різника і завітав до Опішні.

Цікавою і хвилюючою була його розповідь про створення книги «Іловайськ».

На зустріч з письменником завітали учасники АТО, представники місцевого самоврядування, виконавчої влади, активісти,  молодь.


Після закінчення зустрічі ті, хто бажав, мали нагоду придбати роман Є. Положія «Іловайськ» та отримати автограф письменника.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Великоднє деревце

  Друзі!Ви ще маєте час для виготовлення великоднього деревця разом з своєю дитиною. Пропонуємо вам ідею поробки на Великдень своїми руками ...