четвер, 11 лютого 2021 р.

Серцю властиво любити

 День святого Валентина святкується вже кілька століть.Найромантичніше свято року. У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова.

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є 14 лютого - День святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

 В Опішнянській бібліотеці діє бібліолокація "Зізнайся бібліотеці в коханні",присвячена Дню святого Валентина,де усі бажаючі можуть залишити побажання, привітання,щирі теплі слова в адресу бібліотеки та  друкованих видань зокрема.



Також увазі відвідувачів представлена літературна експозиція "Серцю властиво любити",на якій представлені твори присвячені темі кохання.


Адже у всі віки письменники – лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою.
 

У всі віки створювались хвалебні літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

На гостини до бібліотеки

  Сьогодні до нас на гостини завітали першокласники Човно-Федорівського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Дітки цікаво та з користю п...