четвер, 28 січня 2021 р.

В Новий рік -з новою книгою

 Бібліотечна акція "В Новий рік -з новою книгою"триває.

Приємним сюрпризом для нашої бібліотеки стали книги, подаровані Андрієм  Анатолійовичем Жиденком. Завдяки йому фонд поповнився антологією публікацій та друкованих видань "Асканія-Нова" в 5-ти томах.Антологія містить публікації українською,російською,німецькою,французькою та угорською мовами,присвячених "Асканії-Новій"-як заповідника і як зоопарку.

Збірка буде цікавою багатьом дослідникам:природоохоронцям,біологам,історикам,краєзнавцям

Також документальний фонд бібліотеки поповнився книгами американського письменника Стівена Річардза Кові ,якого ще за життя визнали одним із найуспішніших людей США. Особистість Кові поєднує кілька амплуа: освітянин, письменник, підприємець, автор популярних мотиваційних промов, фахівець у сфері лідерства та менеджменту, консультант. Найвідомішою книгою Стівена Кові є «Сім звичок надзвичайно ефективних людей». Видання, що стало бестселером, перекладене багатьма мовами.


Дякуємо директору ТОВ "СТАНДАРТЕНЕРГО"Андрію Анатолійовичу Жиденку за подаровані  цікаві книги .


Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні навчально-виховного процесу та просто принесуть задоволення від прочитаного.

Акція «В Новий рік-з новою книгою» продовжується. Запрошуємо всіх небайдужих людей долучитися до неї. Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, дасть пораду, а може просто стане гарним співрозмовником та додасть гармонії у життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар

На гостини до бібліотеки

  Сьогодні до нас на гостини завітали першокласники Човно-Федорівського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Дітки цікаво та з користю п...