субота, 20 липня 2024 р.

Шахи-це не просто гра

 Сьогодні в Україні відзначають День шахів.Дата встановлена на честь Міжнародного дня шахів, який відзначається в світі з 1966 року.








Шахи сьогодні — це не просто гра, а й стиль життя, який об’єднує людей з усього світу. Ця легендарна гра,витоки якої сягають Індії VI століття н.е., де гра була відома як "чатуранга",переживає нове життя, стаючи все більш популярною та доступною для людей будь-якого віку та рівня досвіду. Шахи — це не лише інтелектуальне заняття, а й джерело емоцій, азарту та спілкування.
Користь шахів доведена вченими. Малюк, який рано захопився шахами, отримує потужний поштовх до розвитку: серед однолітків він виділяється особливою винахідливістю і кмітливістю. Надалі такі дітки стають врівноваженими, спокійними і рішучими.
Звичайно, можна грати з комп'ютером, проте справжнє задоволення можливо при проведенні часу у спілкуванні з гравцем. Реальні шахи принесуть набагато більше позитивних емоцій!
Тож вивчаємо правила гри та починаємо!У вас все вийде!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Захисники України-нащадки славних козаків

    У 2024 році Україна вдруге відзначає День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014...