субота, 6 липня 2024 р.

На рідній землі,серед щирих людей

 Сьогодні в Туристично-інформаційному центрі з Опішнянською бібліотекою відбулася неординарна літературно-мистецька подія-зустріч з полтавським поетом,науковцем,доктором економічних наук,доцентом Григорієм Шарим.







Автор презентував збірку поезій "Гарт".Про що ця книжка?Книжка багатогранна:вона про минуле та сьогодення,про війну,селянську нелегку працю,природу,буття,про історію країни та,звичано,про кохання.

Поет Григорій Шарий розповів про джерела натхнення -рідне село,місто в якому зараз живе і працює,улюблених поетів,зокрема про Василя Стуса."Знаєте, Василь Стус не проводив презентації своєї поезії. Коли його запитали «Як ви вважаєте, чому у вас виходить так мало поезії?» він відповів «Мабуть, тому, що я ще не на стільки освічена людина, я не дозрів, я намагаюсь, але в мене ще немає можливості писати більше віршів». І це сказав Василь Стус, людина., яка стала голосом своєї епохи".
Зачитав декілька найзнаковіших віршів.
Творчий доробок поета сподобався поціновувачам поезії різноманітністю тематики та оригінальністю стилю.
Загалом зустріч відбулася у теплій неформальній атмосфері, де кожен міг поділитися власними думками та отриманими враженнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Захисники України-нащадки славних козаків

    У 2024 році Україна вдруге відзначає День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014...