субота, 21 вересня 2024 р.

Миру тобі,моя Україно!

   21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру.

     Сьогодні для нашої держави це свято набуло особливого сенсу. Після 24 лютого 2022 року світ українців назавжди змінився.
      Ми відчули на собі те,чого раніше навіть не могли уявити.
      Тепер ми знаємо точно, що найбільше у світі щастя – це мир, мир у сім’ях, у серцях, у нашій рідній Україні! Велике щастя коли люди живуть дружно та спокійно, працюють, навчаються, коли не лунає «повітряна тривога», а земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.



  З нагоди Міжнародного дня миру в Туристично-інформаційному центрі з Опішнянською бібліотекою підготовлено інформаційний дайджест "Миру тобі,моя Україно!"та книжкову виставку "Хай буде мир у нашій рідній Україні".
Молодші користувачі долучилися до щорічної арт-акції "Голуб миру".Діти виготовляли з паперу символічні долоньки миру та голуба. Адже голуб – символ добра, миру, надії у перемогу та символ пам’яті дітей, які загинули внаслідок війни.
Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців.
 Бажаємо всім миру, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя. Українці – сильна й непереможна нація, тепер про це знає увесь світ. 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Захисники України-нащадки славних козаків

    У 2024 році Україна вдруге відзначає День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014...