пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Вивчаємо Закони та реалізовуємо свої права

 28 червня наша країна урочисто відзначає День Конституції України – Основного Закону нашої держави, де закріплені одвічні фундаментальні цінності українців. Це – свобода, справедливість, гідність, демократія, правова держава та мир.

Усім своїм змістом Конституція спрямована на забезпечення суверенітету України, становлення її як незалежної правової держави.

І сьогодні, коли ворог продовжує посягати на основи конституційного ладу і територіальну цілісність України, особливе спасибі звучить нашим захисникам, завдячуючи яким ми можемо відзначати наше велике Національне свято у мирі та безпеці.




Запрошуємо відвідати Туристично-інформаційний центр з Опішнянською бібліотекою та ознайомитись з тематичною літературою на виставці-правовому путівнику "Вивчаємо Закони та реалізовуємо свої права".
Метою виставки є ознайомлення користувачів з історією та значенням Конституції України, а також сприяння підвищенню правової культури та свідомості громадян.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Захисники України-нащадки славних козаків

    У 2024 році Україна вдруге відзначає День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014...